boek " Joy en Wendy" 

boek " Joy en Wendy" Dit boek is het project waarmee ik in December 2012 afgestudeerd ben aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Meer dan een jaar heb ik deel uit mogen maken van het leven van Joy en Wendy.


Het is een stel bij wie mensen met vragen en twijfels over hun genderidentiteit altijd terecht kunnen. Ze delen graag hun ervaringen en ze willen mensen helpen die nog in de kast zitten en proberen de weg naar buiten te vinden.

Ze vertellen heel open over hun eigen ervaringen en hebben aan de wieg gestaan van het ontstaan van het Transgendercafé in Nijmegen.Transgenderisme en transsexualiteit heeft heel lang hun leven bepaald maar inmiddels is dat voor hen een gepasseerd station. Zij hebben meer behoefte aan elkaar en aan de “normale” maat- schappij dan zich voortdurend onder lotgenoten te willen begeven. Zij willen ook gezien worden als mensen en niet in een hokje geduwd worden met wat voor etiket dan ook.

 

 

boek De achterkant van het boek toont een citaat uit een tekst van Joy. In het boek zijn nog meer van die teksten te vinden.

 

boek

 

boek

 

boek

 

boek

 

boek

 

boek

 

boek Dit zijn slechts een aantal beelden uit het boek. Het boek is te koop voor 25 euro, exclusief eventuele verzendkosten.  U kunt het bestellen door een mailtje naar hettyermers@gmail.com  te sturen.  
Website by Folibee